Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsamájat hogy keszítsem el?

Kacsamájat hogy keszítsem el?

Figyelt kérdés

Vettem egy darab kacsamájat leértékelve. Soha nem ettem még, de régóta szerettem volna kipróbálni. Csak ugye az ára.

Egy részét el is kezdtem egy recept alapján, de valamit nagyon elrontottam. A recept azt írta, hogy kis lángon, lefedve süssem félórát. Gondoltam nem állok felette, hanem időnként ránézek. De már 10 percnél elégett az egész. (Hogy az olaj volt túl meleg, vagy a fedő nem zárt rendesen, nem tudom. Ott kellett volna maradnom vele) A sírás kerülgetett, amikor kidobtam a kukába. De ott van a másik fele, amit már nem akarok elrontani.

2021. aug. 3. 10:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Még csak az sem, mert a "sima" kacsamájat sem kell 35 percig sütni.

2021. aug. 3. 13:56
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
a nosalty egy szar, főzni tudó emberek nem nagyon írnak oda
2021. aug. 3. 14:11
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van, #11, nem is figyeltem a 35 percet. A máj nagyon hamar átsül.

És valóban a nosalty borzalom egy oldal, egy kezdőnek elveheti a kedvet a sok rossz recept, amit nem is csodálok.

Kérdező! A youtube-on keresgélj inkább rendes szakácsok videói között.

2021. aug. 3. 14:18
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a maradékot már máshogy csinálom. Ez jó tanulópénz volt.
2021. aug. 3. 14:57
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Legkozelebb szeleteld fel, rantsd ki - csinalj hozza burgonyapuret es tejfolos uborkasalatat es nem lesz panaszod :)
2021. aug. 3. 15:05
 16/22 anonim ***** válasza:
17%
Én pont úgy szoktam, ahogy a resztelt májat. Nagyjából 15 perc alatt kész is van és nagyon finom. :)
2021. aug. 4. 11:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

13-mas, vagy ajánlom Degeszpocak oldalát. Én onnan szoktam néha főzni és még sosem csalódtam. De a Street Kitchen is zseniális oldal. Onnan is főzök + ott rakás segítő videó is van.

De a Mindmegette sem rossz oldal, ott is találtam már jó receptet. Meg ott vannak anyu receptjei + a régi szakácskönyvek, amik nekem kincset érnek.

2021. aug. 4. 11:05
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
16-os vagyok, és nem értem, miért lettem 0-ra pontozva. Semmi rosszat nem írtam.
2021. aug. 5. 08:48
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

Azért, #16-os, mert a resztelt máj SIMA kacsamájból készül. A kérdezőnek HÍZOTT KACSAMÁJA VAN. Még nem is hasonlít a kettő elkészítés szempontjából.

Sima, vagy pecsenye kacsamáj:

[link]

Hízott kacsamáj:

[link]

Látod, még külsőre sem hasonlítanak egyáltalán.

2021. aug. 5. 08:52
 20/22 anonim ***** válasza:
24%
19-es, szövegértés, mivel ezt írtam, "pont úgy szoktam, ahogy a resztelt májat." Egy szóval sem írtam, hogy azt készítek, csak úgy készítem, MINT A RESZTELT MÁJAT SZOKÁS. Remélem, így már érted, kedves.
2021. aug. 5. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!