Kacsamájat hogy keszítsem el?
Vettem egy darab kacsamájat leértékelve. Soha nem ettem még, de régóta szerettem volna kipróbálni. Csak ugye az ára.
Egy részét el is kezdtem egy recept alapján, de valamit nagyon elrontottam. A recept azt írta, hogy kis lángon, lefedve süssem félórát. Gondoltam nem állok felette, hanem időnként ránézek. De már 10 percnél elégett az egész. (Hogy az olaj volt túl meleg, vagy a fedő nem zárt rendesen, nem tudom. Ott kellett volna maradnom vele) A sírás kerülgetett, amikor kidobtam a kukába. De ott van a másik fele, amit már nem akarok elrontani.
#9
Még csak az sem, mert a "sima" kacsamájat sem kell 35 percig sütni.
Igazad van, #11, nem is figyeltem a 35 percet. A máj nagyon hamar átsül.
És valóban a nosalty borzalom egy oldal, egy kezdőnek elveheti a kedvet a sok rossz recept, amit nem is csodálok.
Kérdező! A youtube-on keresgélj inkább rendes szakácsok videói között.
13-mas, vagy ajánlom Degeszpocak oldalát. Én onnan szoktam néha főzni és még sosem csalódtam. De a Street Kitchen is zseniális oldal. Onnan is főzök + ott rakás segítő videó is van.
De a Mindmegette sem rossz oldal, ott is találtam már jó receptet. Meg ott vannak anyu receptjei + a régi szakácskönyvek, amik nekem kincset érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!