Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy főzzem-süssem egészben a...

Hogy főzzem-süssem egészben a kacsamájat?

Figyelt kérdés
Saját zsírjában jó, de mégis előre körbepirítsam? Lassan, vagy gyorsan? Sózzam?
2010. júl. 29. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Bármelyik húst jó körbepirítani mert akkor bezáródik és a belseje szaftos lesz de utána lassan kell sütni.Előre nem kell sózni.
2010. júl. 29. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem hús, hanem máj. Nem izomszövet, hanem zsír... nem lesz kemény kérge? ettem már olyat. Köszi.
2010. júl. 29. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A szárnyasmájat be lehet sózni sütés előtt,nem keményedik meg. Én is nemrég tudtam meg, kipróbáltam, és igaz : teljesen puha maradt.
2010. júl. 29. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Kalla Kálmán a Nagy libamájaskönyvben leírja, de elfelejtettem:-S.
2010. júl. 29. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

" Nem izomszövet, hanem zsír.."


Simaizom. Biológia.

2010. júl. 29. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
A hízott kacsamáj gyakorlatilag zsírmáj. De hagyjuk ezt, mert elmegy az étvágyam. Az sok segítség volt, hogy egy könyvben benne volt :D
2010. júl. 29. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis víz alá, egy felszeletelt hagymával. Fedő alatt lassan párolod, majd ha puha, lesütöd. A végén sózd. Én egy csipet pirospaprikát, és borsot is teszek hozzá, ha kész. Kb fél óra.
2010. júl. 30. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!