Hogy főzzem-süssem egészben a kacsamájat?
Figyelt kérdés
Saját zsírjában jó, de mégis előre körbepirítsam? Lassan, vagy gyorsan? Sózzam?2010. júl. 29. 20:47
1/7 anonim 



válasza:





Bármelyik húst jó körbepirítani mert akkor bezáródik és a belseje szaftos lesz de utána lassan kell sütni.Előre nem kell sózni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem hús, hanem máj. Nem izomszövet, hanem zsír... nem lesz kemény kérge? ettem már olyat. Köszi.
2010. júl. 29. 21:08
3/7 anonim 



válasza:





A szárnyasmájat be lehet sózni sütés előtt,nem keményedik meg. Én is nemrég tudtam meg, kipróbáltam, és igaz : teljesen puha maradt.
4/7 anonim 



válasza:





Kalla Kálmán a Nagy libamájaskönyvben leírja, de elfelejtettem:-S.
5/7 anonim 



válasza:





" Nem izomszövet, hanem zsír.."
Simaizom. Biológia.
6/7 A kérdező kommentje:
A hízott kacsamáj gyakorlatilag zsírmáj. De hagyjuk ezt, mert elmegy az étvágyam. Az sok segítség volt, hogy egy könyvben benne volt :D
2010. júl. 29. 21:37
7/7 anonim 



válasza:





Egy kis víz alá, egy felszeletelt hagymával. Fedő alatt lassan párolod, majd ha puha, lesütöd. A végén sózd. Én egy csipet pirospaprikát, és borsot is teszek hozzá, ha kész. Kb fél óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!