Valami trükk? Nagyon szeretem az új apró krumplit sütve egészben vagy felezve. De túl macerás a kapargatása.
Figyelt kérdés
Valami olyan trükk érdekelne, amivel ezt a műveletet haladósabbra lehetne venni. Tudom is én, sós vízben áztatni. Ez biztosan hülyeség. Valami kis ügyesség.2011. jún. 27. 17:09
1/6 anonim válasza:
Anyukám durva sóval dörzsöli. De ha sebes a kezed akkor csíphet.
2/6 A kérdező kommentje:
És egyesével? Vagy hogyan?
2011. jún. 27. 17:17
3/6 anonim válasza:
Durva körömkefével próbáltad már?
4/6 A kérdező kommentje:
A igazság az, hogy ha körül kefélem, annyi idő alatt meg is lehet kaparni. Valami másra gondoltam.
2011. jún. 28. 09:13
5/6 anonim válasza:
szerezz be egy beton keverót (tisztán újan) Önts bele sódert és a kis krumplijaidat. majd elvégzi helyetted a munkát :-)
6/6 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen zöldségpucolóval, vagy késsel jó vékonyan hámozd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!