Göngyölt húshoz valami trükk?
A medvesajt kicsit lágy ehhez, de megoldható.
A húst vékonyra kell kloffolni, ez segít, hogy hamarabb átsüljön. Aztán mehet bele a sajt, a hús 2 szélét kicsit ráhajtod, és feltekered úgy, hogy ne maradjon benne levegő.
A szélét csak kicsit hajtsd be, különben nagyon vastag lesz.
Aztán megforgatod lisztbe, és nagyon jól rányomkodod. Gyakorlatilag olyan erősen, amit a hús kibír! Ez segít, hogy ne follyon ki a töltelék. Aztán jöhet a tojás, és a zs.morzsa. A morzsát is jól rá kell nyomkodni.
Szintén segít, ha nem csinálsz túl nagy töltelékeket. A hús kikloffolva kb. másfél tenyérnyi, az elég nagy a töltéshez, és elég kicsi, hogy nehezebben sérüljön.
Ha nem bízol magadban, panírozd be mégegyszer. (vissza a tojásba, és megint zs.morzsa.
Az is segít, ha nem teljesen henger alakúra csinálod, hanem laposabbra, és a széleit behajtod, vagy csak összetapasztod, mert így hamarabb megsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!