Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconbe göngyölt máj, milyen...

Baconbe göngyölt máj, milyen lehet kirántva?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szereted a májat, akkor finom :D
2011. jan. 13. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
KIpróbálhatod, szerintem finom lesz. Krumplipürével tálald, és savanyúsággal, mert zsíros lesz.
2011. jan. 13. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem beindult a nyálelválasztásom. Holnap kipróbálom.
2011. jan. 13. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
mármint arra gondoltam, hogy a panír alatt a bacon át fog-e sülni, nem marad-e nyers? Bár a bolti bacon elég vékony...
2011. jan. 13. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz elég ropogós a bacon.
2011. jan. 13. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz ropogós. Ha meg előbb megsütöd külön, a máj lesz kemény.

De... nem elég zsíros neked a rántott máj? Minek még hozzá zsír (szalonna)?

2011. jan. 13. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!