Hogyan szeretitek a húst, prézlibe panírozva kirántva, vagy "párizsiasan", azaz bundában?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:16
4/13 anonim válasza:
Borjúszelet párizsi módon.
Azaz harmadik.
5/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de milyen is az a harmadik?
2011. jan. 23. 19:33
6/13 anonim válasza:
Mind a kettő fincsi! De a prézlist jobban szeretem!
7/13 anonim válasza:
Párizsiasan. De a másikat is szeretem.
8/13 anonim válasza:
"de milyen is az a harmadik?"
Bocsi, második.
Úgy látszik, nekem már késő van.
9/13 A kérdező kommentje:
semmi baj:)) de írhattok rántotthús variációkat is.
amúgy én is prézlispárti vagyok, de a végén pár szeletet
a maradék tojásos-lisztbe mártom.
2011. jan. 23. 19:46
10/13 anonim válasza:
Prézlibe tegyél szezánmagot, vagy reszeltsajtot, vagy szeletelt mandulát, vagy tökmag,napraforgómag,vagy reszeltkrumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!