Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan szeretitek a húst,...

Hogyan szeretitek a húst, prézlibe panírozva kirántva, vagy "párizsiasan", azaz bundában?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csakis prézlisen.
2011. jan. 23. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Is.is.
2011. jan. 23. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt.
2011. jan. 23. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Borjúszelet párizsi módon.

Azaz harmadik.

2011. jan. 23. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de milyen is az a harmadik?
2011. jan. 23. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő fincsi! De a prézlist jobban szeretem!
2011. jan. 23. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Párizsiasan. De a másikat is szeretem.
2011. jan. 23. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:

"de milyen is az a harmadik?"


Bocsi, második.

Úgy látszik, nekem már késő van.

2011. jan. 23. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

semmi baj:)) de írhattok rántotthús variációkat is.

amúgy én is prézlispárti vagyok, de a végén pár szeletet

a maradék tojásos-lisztbe mártom.

2011. jan. 23. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Prézlibe tegyél szezánmagot, vagy reszeltsajtot, vagy szeletelt mandulát, vagy tökmag,napraforgómag,vagy reszeltkrumpli.
2011. jan. 23. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!