Hogyan szeretitek a húst, prézlibe panírozva kirántva, vagy "párizsiasan", azaz bundában?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:16
11/13 anonim válasza:
Simán tepsiben sütve. Panírozva csak akkor, ha én csinálom.
(Egyrészt, mert szeretem, ha agyon van sütve. Panírban nehezebb agyonsütni.
Másrészt iszonyodom a kövér részektől ínaktól, stb. És ha tepsiben bunda nélkül sül, annál látszik mit kell kioperálnom... :) Panírba bújtatva nehezebb kultúráltan kioperálni a mócsingokat.)
:-)
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ és a panírozási variációkat is:))
2011. jan. 24. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!