Lányok szeretitek a pacalt?
Figyelt kérdés
Meglepődtem ,hogy milyen sok lány szereti !! Kellemes csalodás volt amikor bográcsozás alatt több lány a pacalt választotta a saláta,és grill húsok ,helyett.2011. okt. 14. 16:28
1/21 anonim válasza:
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjj utálom a pacalt!!!
26/L
2/21 anonim válasza:
igen szeretem, bár fiatal koromban én sem ettem meg. A férjem és szülei imádták, bárhova mentünk kisvendéglőbe, biztos, hogy pacalt ettek. egyszer unszolásra megkóstoltam, és rájöttem, hogy tényleg finom.
azóta magam is főzök.úgy szeretjük, hogy ne legyen zsíros, hanem finom tartalmas szaftban legyen, amit puha kenyérrel tunkolni is lehet.
3/21 anonim válasza:
Öreglány vagyok, és szeretem, fiatalon is imádtam. :-DDDDD
Minden pörkölt jöhet, friss ropogós kenyérrel.
4/21 LadyLee válasza:
Sosem ettem még, nálunk nem volt szokás, de már régóta nagyon meg akarom kóstolni.
5/21 anonim válasza:
ehh nem...
tudom hogy szégyen,de igazából UTÁLOM az ilyen magyar kajákat....tocsog minden a zsírban,meg ezek a hájas sertés húsok,fúj..
13l
7/21 anonim válasza:
A legjobb kaja, imádom!
Bár nagyon gusztustalannak tartom, de az íze nagyon jó.
24/l
8/21 anonim válasza:
ez az az étel, amit meg nem kóstolnék, inkább éhenhalnék. Már a hangalakja alapján eldőlt ez a kérdés bennem. (megengedem, lehet hogy az íze finom, de ilyen név!)
9/21 anonim válasza:
A pacalt imádom, a salátákat annál kevésbé.
10/21 anonim válasza:
Húúúú én nagyon szeretem! ;)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!