A baconbe göngyölt májat olajban kell kisütni vagy sütőben?
Figyelt kérdés
Azt szeretném ha a bacon finom ropogós lenne rajta de nem tudom, hogy hogy kéne azt csinálni? Ha a sütőbe teszem akkor vajon ropogósra sül?2011. jan. 17. 10:28
1/6 anonim válasza:
igen igen sütőben. jó ropogós lesz a szalonna.
2/6 anonim válasza:
én sütőben szoktam (kis csirkemellet is tesezk még bele)
leendő anyósom meg olajban szokta (kb 1 centis olajban)
finom mind2 verzió
3/6 anonim válasza:
Sütőben finomabb, de serpenyőben is kisütheted, csak úgy zsírosabb lesz.
4/6 anonim válasza:
én is sütőben csinálom, addig kell sütni, míg a szalonna ropogós lesz, a májból pedig nem jön véres lé, ha megbököd
a májat ne sózd meg, a szalonna elég sós, ráadásul ha megsózod sütés előtt, kemény marad
5/6 anonim válasza:
Ezt én nyársra szoktam szúrni, és faszénen meggrillezem, vagy boronatárcsában körbesütöm, amit előtte kissé beolajozok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Sütőben sütöttem, nagyon finom lett. :)
2011. jan. 18. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!