Baconbe göngyölt májat és aszaltszilvát csinálnék, szerintetek sütőben vagy olajban süssem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 13:03
2/8 anonim válasza:
Sütő. Kényelmesebb és praktikusabb, egyszerre többet betudsz pakolni. És nem lesz legalább olajas, és az ize is finomabb lesz.
3/8 anonim válasza:
A nagyím olajaban sütötte mindig, én pici vajat teszek a tepsi aljára és sorba pakolom rá a begöngyölt májakat meg szilvákat és sütőben sütöm. Nekem mind a 2 módszerrrel ízlett, de a szilva talán jobb a sütős verzióval!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 18. 13:16
5/8 anonim válasza:
Mi pont 2 napja ettünk ilyet, abszolút a sütőre szavazok! :) Nálunk volt mellé téve krumpli is hagymakarikákkal. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy Ti megtüzdelitek fogpiszkálóval vagy anélkül is rajta marad a bacon?
2009. dec. 18. 13:28
8/8 anonim válasza:
Szia!
Rajta marad, nem kell szerintem megtűzdelni. Csak arra figyelj, hogy a hajtás alulra kerüljön :)
Biztosan nagy sikered lesz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!