Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconbe göngyölt májat és...

Baconbe göngyölt májat és aszaltszilvát csinálnék, szerintetek sütőben vagy olajban süssem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sütőben. Jó étvágyat!
2009. dec. 18. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sütő. Kényelmesebb és praktikusabb, egyszerre többet betudsz pakolni. És nem lesz legalább olajas, és az ize is finomabb lesz.
2009. dec. 18. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
A nagyím olajaban sütötte mindig, én pici vajat teszek a tepsi aljára és sorba pakolom rá a begöngyölt májakat meg szilvákat és sütőben sütöm. Nekem mind a 2 módszerrrel ízlett, de a szilva talán jobb a sütős verzióval!
2009. dec. 18. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 18. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi pont 2 napja ettünk ilyet, abszolút a sütőre szavazok! :) Nálunk volt mellé téve krumpli is hagymakarikákkal. :)
2009. dec. 18. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy Ti megtüzdelitek fogpiszkálóval vagy anélkül is rajta marad a bacon?
2009. dec. 18. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
3. vok, nekem rajta marad.
2009. dec. 18. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim válasza:

Szia!


Rajta marad, nem kell szerintem megtűzdelni. Csak arra figyelj, hogy a hajtás alulra kerüljön :)


Biztosan nagy sikered lesz vele!

2009. dec. 18. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!