Holnapra csinálnék csirkemellet rizzsel. Elég késő van már nincs kedvem sokáig főzőcskézni. Mit javasolsz?
Ha már unod ezeket a dolgokat,akkor miért nem normális húst veszel. Rizzsel igazán a disznóhús jó.
Nem értem,hogy mostanában miért lett ekkora "divat" a csirkemell. Nem is olcsó és száraz,íztelen.
ma 21:07
mert valakinek előrébb van az egészsége, meg a kinézete annál, minthogy disznóval tömje magát.:)
Ritkán én is megeszek egy kis kolbászt, vagy töltöttkáposztát, de különösebben nem rajongok érte.
hagymát, paradicsomot, cukknit, paprikát kis olivaolajon megpiritasz rászórsz bazsalikomot
addig a csirkemellet felkockázod/csíkozod majd a zöldségekre dobálod, sózod, borsozos, tehetsz rá húsfűszereket is
rizst megfőzöd, ha van otthon párolsz hozzá zöldséget(borsó, répa, fehérrépa, kukorica, cukkini stb)
ha nincs savanyúság, befőttel tálalod
ha kész a csirkemell a rizzsel összekevered reszelt sajttal tálalod
vagy csirkemellett megmosod, sózod, félbevágod, közé teszel egy szelet sajtot, és megsütöd simán kis olajozott tepsibe, kb 10 perccel mielött jó lenne a tetejére barackot , ananászt vagy almát karikázol rá, és ropogósra sütöd vele, nagyon finom édes lesz, paradicsommal és reszelt sajttal ugyanígy működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!