Élesztő/por nélküli pizzatészta, ill. pizzás csigák való tésztát írnátok? Sós ropikat csinálnék élesztő nélküli tésztákból.
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:57
1/1 Mézespuszedli válasza:
Sós ropi:
Hozzávalók:
70 dkg liszt
25 dkg margarin
1 evőkanál só
2 evőkanál ecet
2 dl tejföl
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük (nem jön fel a tészta). Kinyújtjuk annyira, hogy a duplájára fog sülés közben feljönni, és vékonyka rudakra vágjuk. Tetejére: tojás és sajt kerüljön. Előmelegített sütőben megsütjük. Akár 1-2 hónapig is eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!