Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Élesztő/por nélküli pizzatészt...

Élesztő/por nélküli pizzatészta, ill. pizzás csigák való tésztát írnátok? Sós ropikat csinálnék élesztő nélküli tésztákból.

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:57
 1/1 Mézespuszedli válasza:

Sós ropi:

Hozzávalók:

70 dkg liszt

25 dkg margarin

1 evőkanál só

2 evőkanál ecet

2 dl tejföl

Elkészítés:

A hozzávalókat jól összedolgozzuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük (nem jön fel a tészta). Kinyújtjuk annyira, hogy a duplájára fog sülés közben feljönni, és vékonyka rudakra vágjuk. Tetejére: tojás és sajt kerüljön. Előmelegített sütőben megsütjük. Akár 1-2 hónapig is eláll.

2011. aug. 31. 03:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!