Bacon szalonnába göngyölt májat mikróban el lehet készíteni? Írnátok jól bevált receptet, ill. hozzá illő köretötletet?
Házassági évfordulónkra szeretnék ilyet készíteni, a gond csak az, hogy a sütőm feladta a harcot az élettel, így max. mikróban (mikró-fedő alatt) tudnám megcsinálni.
Arra gondoltam, hogy emiatt előbb egy kicsit elősütöm a májakat, és úgy tekerem rá a bacon-t. Aztán, hogy egy kicsit megbolondítsan gondoltam a tetejét megszórom egy kis reszlet sajttal. Ez így jó lenne szerintetek?
Emelett még trükköket is kérnék, hogy ne jöjjön szét, tűzzem össze vagy csak annyi, hogy a bacon vége alulra kerüljön? Még sosem készítettem ilyet, csak ettem/ettünk.
Bocsi: bacon, vagy szalonna...a lényeg, hogy a mikroban hogyan.(?)
Utolsónak meg kimondottan köszi! Sokszor rá fogok nézni, főleg, hogy nem tudom így mennyi időre.
Akkor inkább mégse próbáljam megcsinálni mikróba? Tudtok akkor írni nekem valamit, ami szintén fincsi, és árban kb. hasonló? Természetesen a sütőben való alkotás kizárva... :(
Amúgy úgy gondoltam, hogy csinálok még mellé rántott karfiolt, mi azt tartárral és rízzsel szoktuk fogyasztani. Ez jó köretnek a bacon-ös májhoz is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!