Főztél (ettél) már csirkepörköltet túrós tésztával (csuszával)? Egyszerűen egymás mellé kell tálalni, vagy van valami más trükk is? Milyen savanyúság (saláta) illik hozzá?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:18
1/6 anonim válasza:
kakaspörköltet ettem, mert Kiskőrösön úgy szokás isteni!!A túróscsúszát betették a sütőbe, kicsit megpirulni és tálalásnál magadnak szedtél...jujj de finom volt
2/6 anonim válasza:
Ez a romák ünnepi étele.Én a pörkölthöz csak nokedli tudok elképzelni.a túró sehogy sem illik hozzá.
3/6 anonim válasza:
Én Soltvadkerti vagyok, nálunk is szoktak ilyet enni!Imádom kakassal, és csirke pörkölttel is!Úgy mint a rántotthúst milánóival!
4/6 anonim válasza:
Erdélyben ettem pörköltet (sertés vagy marha, már nem tudom) túrós csuszával és isteni finom volt :)
5/6 anonim válasza:
ma 17:27-es: egyszer próbáld ki, a túró hasonló izü benne, mintha tejfölt tennél hozzá. A legjobb, ha egy kicsi maradékkal próbálod pl. pörköl maradékt lefagyasztasz és amikor túró téztát fözöl, sült szalonnakockák helyett a pörköltet add hozzá. Nekünk izlik, annak ellenére, hoyg elöször mi is furcsának találtuk az ötletet.
Egyébként eredetileg NEM cigány étel, hanem erdélyi.
6/6 anonim válasza:
Én a lencse levest is szeretem túrós tésztával. Múlthéten a marhapörköltet is megkóstoltam vele, fincsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!