Van valami trükk amitől tartósan megmarad a tej habja?
Figyelt kérdés
Habverővel csináltam, szép, sűrű habja lett, de kb fél perc alatt eltűnt.2010. febr. 8. 13:14
1/4 anonim válasza:
picit fel kell melegíteni és tejhabosítóval csináld.habár mi kávét szoktuk igy csinálni nem tudom h te mit szeretnél...
2/4 anonim válasza:
Csináld tejhabosítóval (ikeában 300,- ft-ért egész strapabírót lehet kapni), és meleg (nem forró!) tejből. kávéra kanalazva is sokáig kemény marad.
3/4 anonim válasza:
első vagyok.ha kávéra szeretnéd nem kell kanalazni.beleöntesz egy üveg pohárba félig, háromnegyedig a tejet megmelegíted és abban felvered tejhabosítóval.a pohár szélén öntöd fel kávéval és igy lesz csikos kávé:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, szerzek egy tejhabosítót. pontosan csíkos kávét akartam csinálni! :)
2010. febr. 9. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!