A nagy "fejű" csiperke gombákat lehet egészben rántani, átsülnek úgy?
Valamint előtte nem kell csinálni valamit a gombákkal (pl. párolni, stb)?
Elég amatőr vagyok ezen a téten, gombából eddig csak pörit csináltam, vagy max. őzlábat rántottam.
Mármint az a nagyfejű az mekkora? :)
Elvileg a gomba hamar megfő, megsül azt mondják. Én nem szoktam előpárolni vagy ilyesmi. Fél tenisz labdányit is besózom, bepanírozom és kisütöm. Kisebb lángon, "lassabban" süsd, 1-2 perccel tovább tart, de átsül.
Csinálj mellé tartár mártást és rizst, azzal nagyon finom. :D
nyersen, ahogy az előzőek is írták.próbáltam picit előfőzni, de szottyadt lett, ami ne igazán finom.
én eleve nem is veszek már olyan hatalmasakat, akármilyen csábító is, csak közepeseket.
Igy már más a leányzó fekvése:))Ha sokat tudsz szedni, nyugodtan szeletelve lefagyaszthatod.Bármit, vagyis levest , szószt, pörköltet stb. tudsz később készíteni belőle.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!