Kacsa zsír amiben a kacsamájat sütöttem használható még valamire?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 14:04
1/9 Shai-Hulud válasza:
Igen, bármire, amire egyébként a kacsazsírt használnád.
Én legjobban kenyérre kenve, kovászos uborkával szeretem. (Bár ez inkább nyári étel a kovi ubi miatt)
De nézz körül:
2/9 A kérdező kommentje:
Kszönöm .
Azért kérdeztem mert nem lett szép aranysárga kicsit sötét ,de nem égett meg ..
2013. nov. 11. 14:31
3/9 A kérdező kommentje:
Annyit még had kérdezek meg pörkölthöz ,hagyma piritásra használhatom ??
2013. nov. 11. 14:32
4/9 Shai-Hulud válasza:
Természetesen. :D
Kellemes íze lesz tőle.
5/9 anonim válasza:
Pörkölthöz nagyon finom, én ma pulykacomb pörköltet csináltam libazsírral és nagyon finom lett, szerintem kacsazsírral is jó.
6/9 doboszoli válasza:
Én friss(meleg?) kenyérre kenném, némi savanyúsággal, vagy zöldséggel. Nem "pocsékolnám" el pörkölt alá.
7/9 anonim válasza:
Kenyérre kenve, pörkölt alá, húsokhoz, mindenhez amihez zsiradék kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!