Azért így sokkal egészségesebb a fasírtom, nem?
Sokkal egészségesebb, de fasírtnak már nem nagyon nevezhető...
Inkább: zabkorpás marhahúspogácsa
A rizst miért kellett kicserélni? Nincs benne semmi egészségtelen, sőt, az egyik legegészségesebb alapélelmiszerünk.
Nem akarok sértő lenni, de ez a mai "étkezzünk egészségesen"-divat teljesen szétroncsolja a jól bevált recepteket. Nem vagyok az újítások ellen, amíg az újítás által nem változik az étel jellege, és az marad ami.
Olyan kismértékben lett egészségesebb a fasírtod, ami nem igazán érte meg szerintem az energiát. No meg, az egészséges nem csak az étkezésen múlik, sokkal komplexebb. Én szeretem a zsírszalonnát, jó kis hagymával, és fehérkenyérrel, mégis tökéletes a vérnyomásom, és makkegészséges vagyok. Ahogy dédapáink se tettek lenmagolajat a csirkére, és mégis megéltek szép korokat, sőt dédimamám már a 88. életévét tölti, és korához mérten nagyon egészséges. Pedig szerintem ha hallaná hogy zabkorpa, azt hinné hogy lovaknak kell adni..
Én azt nem értem, hogy a tojás miért nincs benne. Ha kiszeded a búzalisztet, akkor a gluténtől szabadítod meg. A zabkorpa szénhidrát, de legalább gluténmentes... mandulaliszt? olaj? Vagy nem paleo akar lenni?
Nagyon egészséges... kicsit ehetetlen.. képzelem, milyen száraz lesz. :( De nagyon egészséges.
Igen biztosan egészségesebb.... Vagy nem.)
Vesszek meg ha értem, hogy diétába miért kell pont a fasírtot "beilleszteni"!
Nem megy ki a fejemből. :)
Nekem a gyerekek reklamáltak, hogy a marhafasírtom száraz... lehet, hogy túlsütöttem.
Azt jöttem mondani, hogy ha már egészség, akkor csirkéből is csinálhatnád. Az is egészséges lenne.
Jó étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!