Mit csináljak, hogy a palacsinta ne süljön az aljára és ne szakadjon szét?
Figyelt kérdés
Zacskós palacsintáról van szó. A leírás szerint a port össze kell keverni 140 ml vízzel, majd kevés olajat tenni a serpenyőbe, és megsütni rajta. De akárhogy próbáltam az aljára ragadt meg szétszakadt. Mit csinálhatok rosszul? Túl kevés vagy túl sok olaj? Vagy túl kevés vagy túl sok adagot öntök? (A leírás szerint 4 palacsinta jön ki belőle.) Még sose csináltam palacsintát.2021. febr. 18. 17:27
21/23 A kérdező kommentje:
Végül normál serpenyőből vettem egy újat. Sikerült! :)
2021. febr. 19. 13:16
22/23 anonim válasza:
21: na gratula! :-)
Egyébként érdemes a teflonokra nagyon vigyázni. Csak falapáttal, vagy műanyaggal nyúlj bele, evőeszközzel SEM! Mert a fémtárgyak kezdhetik ki a felületet.
23/23 A kérdező kommentje:
22: Igen, úgy két éve már mindig fát használok. Azelőtt viszont évekig fémmel nyúltam a dolgok alá, azért is lett karcos.
Még egyszer kösz a tanácsokat!
2021. febr. 19. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!