Mit csináljak, hogy a palacsinta ne süljön az aljára és ne szakadjon szét?
10: ahogy látom, legalább tojásfehérje (por) van benne..
"Ingredients:
Peaprotein, egg albumin, calcium caseinate, quinoa protein, chia-protein. Micronized oats, corn flour, potato flour, sodium bicarbonate, salt. Polydextrose, Konjac Mannan extract - (1000 mg per serving)."
Szerintem próbáld ki ilyen kis 6-8 cm átmérőjűre sütve, mint a Nigella recept.
Ezt nem lehet magyar módon palacsintának kisütni, hanem olyan amerikai palacsinta lehet csak belöle.
A kiolajozott serpenyöbe kisebb kupacokat kell tenni, ami kb tenyérnyire szét tud folyni, és 1-2 cm vastag marad.
13: egy próbát megér... :)
Jól forrósítsd fel az olajat, lögyböld körbe, és egy-két evőkanálnyi palacsintatésztát tegyél bele egyszerre.
Egészen biztosan!
Ezek az amerikai palacsinták tényleg olyan 6-7 cm átmérőjűek, és a sütőpor miatt kb. 1 centi vastagra dagadnak meg.
BEszélsz angolul? Itt van hozzá recept is:
Dobd be a google fordítóba, ha nem megy az angol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!