Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hortobágyi palacsintát milyen...

Hortobágyi palacsintát milyen húsból csináljam hogy ne legyen száraz? Darált húsból szoktam

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én sertésből csinálom, de kockázva, aztán ha jól szét lehet nyomkodji, akkor van kész. Ekkor a botturmixal darabolom meg leöntöm kis szafttal. A csirke talán mkevésbé száraz, de azt nem szeretem.
2020. febr. 7. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Marha, vagy borjú húsból.
2020. febr. 7. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

A hortobágyit nem pörköltből kell csinálni? azaz már a kész (jó puhára főtt) pörkölthúst kell megdarálni, és a szafttal lazítani.


Egyébként ez az éttermekben is tipikusan maradékmentő ételként lett feltalálva. :-D

2020. febr. 7. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Erre tényleg nagyon sok receptet találsz. Tudod? Gugli! (Egyik sem lesz száraz ha recept szerint készited!)
2020. febr. 7. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]


borju, de nem daralt. volt hogy daralt sertesbol csinaltam de az sem volt szaraz. de sima porkoltbol is finom, nem ertem hogy szaradhat ki. a porkolt eleve jo szaftos, daraltbol is

2020. febr. 7. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Eredetileg a kész pörköltet kell összedarabolni, nem darálni! Ha késsel apróra vágod, akkor sokkal finomabb, mint darálva.

Darált húsból készíteni nem jó, mert az mindig szárazabb, morzsásabb lesz.

2020. febr. 7. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Csirkecommbol főzök pörköltet és abból lesz a hortobágyi utána
2020. febr. 9. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!