Hortobágyi palacsintát milyen húsból csináljam hogy ne legyen száraz? Darált húsból szoktam
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 20:22
1/7 anonim válasza:
Én sertésből csinálom, de kockázva, aztán ha jól szét lehet nyomkodji, akkor van kész. Ekkor a botturmixal darabolom meg leöntöm kis szafttal. A csirke talán mkevésbé száraz, de azt nem szeretem.
3/7 anonim válasza:
A hortobágyit nem pörköltből kell csinálni? azaz már a kész (jó puhára főtt) pörkölthúst kell megdarálni, és a szafttal lazítani.
Egyébként ez az éttermekben is tipikusan maradékmentő ételként lett feltalálva. :-D
4/7 anonim válasza:
Erre tényleg nagyon sok receptet találsz. Tudod? Gugli! (Egyik sem lesz száraz ha recept szerint készited!)
5/7 anonim válasza:
borju, de nem daralt. volt hogy daralt sertesbol csinaltam de az sem volt szaraz. de sima porkoltbol is finom, nem ertem hogy szaradhat ki. a porkolt eleve jo szaftos, daraltbol is
6/7 anonim válasza:
Eredetileg a kész pörköltet kell összedarabolni, nem darálni! Ha késsel apróra vágod, akkor sokkal finomabb, mint darálva.
Darált húsból készíteni nem jó, mert az mindig szárazabb, morzsásabb lesz.
7/7 anonim válasza:
Csirkecommbol főzök pörköltet és abból lesz a hortobágyi utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!