Hogy süssek vékony palacsintát? Mindig vastagra sikeredik.
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 17:54
1/6 anonim válasza:
Kevesebbet tegyél a palacsinta sütő serpenyődbe
2/6 anonim válasza:
Túl sűrű a tésztád.
Milyen recept szerint csinálod?
4/6 anonim válasza:
Kevesebb tej, több szódaviz, egyébként még tehetsz hozzá folyadékot és akkor higabb lesz.
5/6 anonim válasza:
Ha már próbáltad hígabbra csinálni a tésztát, de úgy nagyon könnyen szakadt, akkor
(1) hagyd állni, ettől kevésbé lesz szakadós (én egy egész éjszakára szoktam)
(2) ne tegyél bele cukrot (úgy nem ragad le annyira), tejből is kevesebbet, mert abban is van cukor
(3) teflonserpenyőben süsd és tapasztald ki, mennyire kell olajozni.
De néha egyszerűen peches napod van, és juszt se megy. Ez ilyen.
6/6 anonim válasza:
en is hagyom allni, de ha nincs szoda vizet rakok bele ha nem eleg hig de altalaban csak tejjel sutom. mikozben mered a tesztat jol forgasd a serpenyot h mindenhova elerjen, minel vekonyabban. de miota nincs jo serpenyom inkabb amerikait csinalok, az nem baj ha vastagabb :D es ugyan olyan finom csak kicsit mas. amugy a papirvekony palacsintat annyira nem is szeretjuk, az olyan balatoni szokas :) persze azert a vastag se a legjobb de olyan kozepesen szeretjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!