Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet kesernyés, erős...

Mitől lehet kesernyés, erős íze a húslevesnek?

Figyelt kérdés

Régebben nem volt ilyen problémám a húslevessel, es nem tudom mit csinálok rosszul. Nemrég olyan rossz lett, hogy kikellett az egészet borítani. Ehetetlenül kesernyés, fanyar íze lett a levének, és azota sem sikerult jot csinálnom, aminek nincs ott az utóízében ez a keserűség.

Ezeket rakom bele zöldségből: répa, petrezselyem, petrezselyem zöldje, vöröshagyma, fokhagyma, zeller, karalábé. Mindent hámozok természetesen. Valamint só, bors.

Mitől lehet keserű? :(



2021. febr. 6. 17:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A répát, petrezselyem gyökeret megesszük, azokkal nincs gond.

Marad a hagyma, karalábé, zeller. :D

2021. febr. 6. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
akkor más is érzi? ezt én is akartam kérdezni amúgy
2021. febr. 6. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze, mások is érzik.
2021. febr. 6. 19:47
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Mi történik, ha megpróbálod nem a megszokott "leveses fazekadban", hanem valamelyik másik edényben megfőzni?
2021. febr. 6. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Én ebben az esetben a hagymára tippelek, az sokszor keserü!


14-es: szerinted a kérdezö nem mossa el a leveses fazekat? Vagy hogy lehetne egyébként attól bármilyen íze is a levesnek?????

2021. febr. 7. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!