Mitől lehet kesernyés, erős íze a húslevesnek?
Figyelt kérdés
Régebben nem volt ilyen problémám a húslevessel, es nem tudom mit csinálok rosszul. Nemrég olyan rossz lett, hogy kikellett az egészet borítani. Ehetetlenül kesernyés, fanyar íze lett a levének, és azota sem sikerult jot csinálnom, aminek nincs ott az utóízében ez a keserűség.
Ezeket rakom bele zöldségből: répa, petrezselyem, petrezselyem zöldje, vöröshagyma, fokhagyma, zeller, karalábé. Mindent hámozok természetesen. Valamint só, bors.
Mitől lehet keserű? :(
2021. febr. 6. 17:19
11/15 A kérdező kommentje:
A répát, petrezselyem gyökeret megesszük, azokkal nincs gond.
Marad a hagyma, karalábé, zeller. :D
2021. febr. 6. 19:40
12/15 anonim válasza:
akkor más is érzi? ezt én is akartam kérdezni amúgy
13/15 A kérdező kommentje:
Persze, mások is érzik.
2021. febr. 6. 19:47
14/15 anonim válasza:
Mi történik, ha megpróbálod nem a megszokott "leveses fazekadban", hanem valamelyik másik edényben megfőzni?
15/15 anonim válasza:
Én ebben az esetben a hagymára tippelek, az sokszor keserü!
14-es: szerinted a kérdezö nem mossa el a leveses fazekat? Vagy hogy lehetne egyébként attól bármilyen íze is a levesnek?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!