Zabpehelylisztel keszult tojasos nokedli, nektek is kesernyes izu? Vagy valami ennyire el lett rontva?
Figyelt kérdés
#zabpehelyliszt #tojasosnokedli
2019. aug. 27. 14:53
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a zabpehely régi volt és kezdett avasodni.
2/4 anonim válasza:
Én a zablisztből készült nokedlit érzem keserűnek (nem régi) ezért feltételezem, hogy az ebből készült zabpehelyliszt is keserű, bár abból még nem főztem.
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok és az lemaradt, hogy minden zablisztnél (különböző malmok, különböző forgalmazók) érzem a keserűt.
4/4 A kérdező kommentje:
Bontatlan csomagbol keszult. Erdekes, ha rantott hust csinaltam belole, vagy levest rantottam, palacsintat csinaltam nem volt egyik sem keseru. Ez a tojasos nokedli ehetetlen lett, landolt a kukaba sajnos.
2019. aug. 27. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!