Nokedli réteslisztből? Ehető lesz és jo igyis?
Figyelt kérdés
Elnéztem és csak retesliszt van itthon és most nem jutok el boltba ebből is jó lesz a nokedli majd? Vagy mit tegyek?2019. júl. 22. 07:34
1/6 anonim válasza:
NYugodtan, söt szerintem még jobb, kevésbé hajlamos elpuhulni a tészta.
2/6 anonim válasza:
Mindig ebből kellene csinálni. Jobb lesz, mint kenyérlisztből.
3/6 anonim válasza:
Teljesen jó. Egyszer nagyon régen én is azért csináltam abból, mert nem volt más, és akkor jöttem rá, hogy kimondottan jó, gurulósabb. Azóta fele-fele arányban keverem a finom lisztet a rétes liszttel nokedlihez.
4/6 anonim válasza:
Nagyon jó! Ha nincs itthon rétesliszt, akkor a sima liszthez keverek 1-2 kanál búzadarát, hogy olyan kemény és pörgős legyen.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is jó lesz, én általában fele-fele arányban csinálom sima és rétesliszttel, de aggodalom nélkül nekiállnék csak réteslisztből is :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam ,köszönöm a válaszokat
Azóta már kész is lett és jó !!
2019. júl. 22. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!