A bekevert (szaggatásra váró) nokedli tészta eltehető másnapra a hűtőbe?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 23:01
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. aug. 2. 23:10
3/4 anonim válasza:
Szerintem is, csak mielőtt elkezded szaggatni, alaposan keverd át, hogy ami felső kéreg az állás miatt képződött rajta, az összetörjön.
4/4 anonim válasza:
Igen.
Csak azt tapasztaltam, hogy mivel dagadnak benne a liszt szemek, ezért a másnapi nokedlik lágyabbak, mint az előző.
De ezen lehet segíteni egy kis plusz liszt hozzáadásával, ha a keményebb nokedliket szeretitek, ahogy mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!