Vegán nokedli (vagy más főzni való tészta) recept zabliszttel?
Köszi, hogy írtál!
Azóta csináltunk, így: zabliszt, őrült lenmaggal keverve, víz.
Akkor lehet szerinted lenmag nélkül is? Összeáll a zabliszt vízzel? (A fehér búzaliszt összeáll, azt tudom, de a zabliszt is?)
Nagyon köszi, hogy írtál, örülök az előző hozzászólásodnak is, mert anélkül lehet, hogy ki sem mertük volna próbálni, de tényleg teljesen jól összeállt a zablisztes massza is!
Próba, szerencse! --> Ez most bevált!
(Amúgy régebben sokat kísérletezgettem, de mostanában nem volt kedvem - kellett ez a kis biztatás, noszogatás! :-))
Köszi mindenkinek!
Hát, az allergia az természetesen nem jó, de az szerintem egyáltalán nem baj, hogy a gyerkőceid nem isznak/esznek tejes, tojásos kajákat. A mi családunk sem fogyaszt ilyesmit, pedig nem vagyunk allergiásak. Persze, tudom, hogy ha az ember saját maga dönt az teljesen különbözik attól, amikor muszáj/kénytelen megtenni valamit. Utóbbi esetben kényszerként, lemondásként is megélheti.
Remélem, hogy ti jól elvagytok ezzel az életmóddal!
Mindenkinek jó egészséget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!