Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől kesernyés a csirkemáj...

Mitől kesernyés a csirkemáj fasírtom?

Figyelt kérdés
Jól megnézem, hogy nincs rajt véletlen az epe, lemosom a májat, és mégis kesernyés. Mivel lehet elfedni ezt a kellemetlen mellékízt?
2014. szept. 10. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
A máj kesernyés, így a belőle készülő ételek is.
2014. szept. 10. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
fasírt lévén több fokhagyma és bors.ha nem sikerült,romlott a máj.6
2014. szept. 12. 02:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!