Ha valamit túlfahéjazunk, az erősséget és a kesernyés ízt, hogyan lehetne feljavítani?
szerintem már sehogy :(
ha süti az már olyan amilyen.
Nem süti.
Anyukám annak idején paleozott és onnan vettem egy aprócska ötletet.
Almát lereszeltem és tettem rá fahéjat és kókuszreszeléket. Isteni finom.
Mivel azonban most nagy almát reszeltem le, ezért automatikusan több fahéjat is tettem rá. Kár volt. :(
Sajnálom kidobni.
hát ez magadtól is eszedbe juthatott volna :(
de reszelhetsz hozzá még 3-4 db-ot és süss belőle almáspitét.
Nem jutott eszembe, mert még soha nem fajéhaztam el. Ennyi.
És nem sütök almás pitét, mert nem akarok szénhidrátot bevinni a szervezetembe így. Direkt egészséges nasit szeretnék enni. És ez az, csak kevesebb fahéjjal.
Keresztanyukámmal most beszéltem, ő a mézet ajánlotta.
Ejha, ha valami nem jut eszembe, vay nem gondolok rá, mert egyeseknek pofon egyszerű, nekem meg nem, akkor nem lehet ugye értelmes.
Hát, mindenki magából indul ki, kedves utolsó válaszoló!
Te se tudnád az atomfizika egyik egyenletét megoldani, más, meg megtudná, aki találkozott már ilyennel, vagy járatosabb benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!