Miért lett kesernyés, fura ízű a tiramisum? (vajkrémes változat)
Figyelt kérdés
A babapiskótákat kávés, capuccinos, rumaromás kotyvalékba áztattam, de olyan furcsa íze/utóíze lett.. Olyan kesernyés talán. Nem tudom, hogy ez a rumaroma, vagy a kávé miatt. :S (Régen csináltam már ezért nem emlékszek annyira rá.) Mit ronthattam el? Rakjak cukrot is a kávéba?2010. márc. 29. 20:59
1/5 anonim válasza:
Ööö, a krémmel rendben volt minden? Miért nem Mascarponéval csináltad?
Amúgy igen, kell a kávéba cukor!! Én egy lefőzött adag kávéhoz 3-4 evőkanál kristálycukrot teszek (ez olyan 2 deci kávét jelent kb., amennyi lefő egy olyan kotypgósban), és nem használok rumaromát, hanem baileyst de lehet rendes rummal is. De lehet az aroma is jó, ilyeneket nem szeretek beletenni.
2/5 anonim válasza:
Lehet,hogy a rum és a kavé keveréke adta a kesernyés izt!Csak kavéba martsd cukorral izesitve.
3/5 anonim válasza:
A rumaromától tuti nem lesz kesernyés, csak tényleg cukrot kell adni hozzá. Na meg ha vajkrémmel csinálod, az tuti nem olyan édes, mint a mascarpone.
4/5 anonim válasza:
Nem, a tejtermék lesz kesernyés, ha a hűtőben romlik el. Talán kicsit állott volt a vajkrém.
5/5 anonim válasza:
Mi volt,h vettünk Dr. Oetker-es rumaromát, és tiszta keserű volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!