Milyen édesítőszerek vannak, amelyeknek nincs savanykás-kesernyés utóízük?
Fogyózol?? Mert ha igen, ajánlom a mézet, cukrot,kisebb mennyiségben, ugyanis az édesítőszer rákkeltő.
Vagy ha cukorbetegség vagy más probléma miatt nem ehetsz cukrosat, ne vedd magadra az elgő két mondtatot. Akkor szerintem a Süssina az, ami tűrhető, csak eléggé drága.
sosem értettem ezt a dumát, hogy az édesítőszer rákkeltő, ne fogyaszd, KIVÉVE ha cukorbeteg vagy, mert akkor eheted nyugodtan. WTF? nyilvánvalóan megvizsgálták, mit hoznak forgalomba, rá van írva, mennyi a napi maximális adag, ami hosszú távon sem okozhat kárt benned. hiszen valaki a cukorbetegsége miatt rákényszerül, hogy ilyesmit fogyasszon és él vele, mégsem lesz előbb agydaganata, mint Pistikének, aki napi 1 liter energiaitalt ledönt...
mesterséges édesítők közül én is a szacharinát alapú, fruktózzal kevert édesítőt tudom ajánlani íze alapján, a természetes édesítők közül pedig a xilit az abszolút befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!