Hogyan keszul az IGAZI pizzateszta?
Figyelt kérdés
sokszor ettem mar hazi pizzat, de egyik sem volt olyan jo. a pizzeriakban pedig mindig olyan finom a teszta. olyat szeretnek sutni, hogy pizzatesztabol kis golyokat, amiket fokhagymas szoszba martogatok. regen volt ilyen lehetoseg az egyik pizzeriaban a nap vegere megmaradt tesztakbol, de sajnos mar nincs2020. dec. 22. 15:21
11/15 anonim válasza:
Pontosan. Legalábbis az igazi olasz pizza. Nem a kenyérlángos, amit Magyarországon sokan pizzának hívnak.
12/15 anonim válasza:
Na basszus, tiszta hülye vagyok. Hármasra gondoltam, ezért akartam javítani, de azt is elszúrtam. Az hülyeség, hogy a vékony tészta "nagyipari" technológia lenne.
Amit írtál az természetesen igaz, valóban kb. ennyi idő kell egy jó pizzának egy kellően forró kemencében.
13/15 anonim válasza:
Az itthoni pizzériákban árult vacaknak nem sok köze van az igazi pizzához. Az az amerikai pizza balkáni elfajult változata.
14/15 anonim válasza:
Na, akkor megnyugodtam, hogy jó a memóriám. Láttam párszor testközelből a dolgot :)
15/15 anonim válasza:
Persze ha nincs kemencéd, akkor törekedj az elérhető legnagyobb hőfokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!