Hogyan keszul az IGAZI pizzateszta?
Figyelt kérdés
sokszor ettem mar hazi pizzat, de egyik sem volt olyan jo. a pizzeriakban pedig mindig olyan finom a teszta. olyat szeretnek sutni, hogy pizzatesztabol kis golyokat, amiket fokhagymas szoszba martogatok. regen volt ilyen lehetoseg az egyik pizzeriaban a nap vegere megmaradt tesztakbol, de sajnos mar nincs2020. dec. 22. 15:21
2/15 A kérdező kommentje:
ennyi mulik azon? :((
2020. dec. 22. 15:35
3/15 anonim válasza:
Olivaolaj , alapos dagasztás , kovász , pihentetes .Ekkor lesz magas lukacsos . A papirvékony lapos teszta mar ipari módszer . A sütö is szamít .
4/15 anonim válasza:
Egy jó pizzaszakács sincs, aki leírja neked a receptet, ugyanis az általában hosszas kísérletezés eredménye, és féltve őrzik. Igen, a kemencén nagyon sok múlik, ideális kemencénél, hőfoknál 90 másodperc alatt sül meg egy pizza.
5/15 anonim válasza:
Az utolsó hülyeséget ír.
Jó alapanyag, jó recept, jól kidolgozva, kemencében sütve, ennyi a titok.
6/15 anonim válasza:
Szilágyi Balázs pizzatészta receptjét keresd ki, szerintem nagyon finom.
7/15 anonim válasza:
Ötös vagyok. Bocsi, négyesnek címezve írtam, csak megelőztek.
8/15 anonim válasza:
A liszt minősége se mindegy!
De a kemence (3-400 fok) alapvető ahhoz, hogy olyan pizza legyen, mint a profi helyeken.
9/15 anonim válasza:
#5: nem írtam hülyeségeket, de te biztosan sokkal jobban tudod nálam.
10/15 anonim válasza:
90 mp = az 1,5 perc , ennyi dő alatt megsül szerinted .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!