Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki töltött már eclair...

Valaki töltött már eclair fánkot alulról?

Figyelt kérdés
Azt mondja a recept, hogy fúrjak lyukat az aljába a habcső végével, majd töltsem bele a krémet. Tényleg jobban nézne ki, mint amikor el van vágva, de csak arra tudok gondolni, hogy beleharapok és alul kifolyik. Van valakinek tapasztalata?

2020. dec. 5. 00:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

9!

Cukrász vagyok és 40 éve főzök, de ne zavarjon.

2020. dec. 5. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes, egyböl gondoltam, hogy te leszel az, aki ezer éve süt/föz - ami tipikus válasz szokott lenni az ilyen emberek esetében -, viszont semmi rugalmasság meg kreativitás sincs benned!
2020. dec. 5. 15:27
 13/23 anonim ***** válasza:
39%

12!

Figyi! Ha a kokuszgolyo masszából rudakat formálsz, akkor az nem kokuszgolyo. Ha a dobostorta alapanyagaiból roládot csinálsz, az nem dobostorta lesz hanem dobos rolád. Tőlem úgy készíti el ezt a valamit, ahogy akarja, de nem eclair lesz a vége.

2020. dec. 5. 15:36
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Ha valaki a szavakon meg neveken lovagol, az tényleg nem vitaképes valaki.
2020. dec. 5. 15:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcaska! Valóban nem eclair, azért írtam azt, mert ugyanaz a tészta, tehát ugyanúgy viselkedik. Hívhatjuk égetett tésztának, ha attól kevésbé leszel ideges.
2020. dec. 5. 15:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyébként profi cukrász létedre a kérdésre nem tudtál válaszolni. Csak arra voltam kiváncsi, hogy vajon lehet-e értelmesen enni, ha így van megtöltve.
2020. dec. 5. 15:54
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Cukija kérdezőcske, válaszoltam. Az első válasz is az enyém ugyanis, amit lepontoztál. Tányérról, villával eszed, olyan mindegy, hogy kifolyik e. További jó szenvelgést.
2020. dec. 5. 16:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le. És kézzel jobban szeretem, azt a tésztát kényelmetlen villával vagdosni.
2020. dec. 5. 16:45
 19/23 anonim ***** válasza:
39%

Kérdezö: a veszekedös válaszoló nem cukrász még véletlen sem, (meg nem is szakács, ahogy máshol állítja), csak egy mindenkibe belekötni akaró valaki.

Kérdezö: ha úgy tudod tölteni, hogy a csokimáz lefedi a lyukat, akkor nem fut ki a töltelék, ezért oldalán, a végén vagy - amit nem akarsz - , a tetején töltsd be a krémet.

2020. dec. 5. 17:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a tetején fogom, majd meglátom milyen a megsült tészta.
2020. dec. 5. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!