Töltött gomba problémák?
Tippeket szeretnék kérni, hogy mit tudok másként csinálni a töltött gombával: minden alkalommal a gomba félig nyers marad, miközben a töltelék már inkább túlsül.
Alapesetben a nagy gombákat kicsit kivájom, besózom és pihentetem kb fél órát. Utána megtöltöm kiolajozott formába állítom és sütöben megsütöm.
A töltelék felszíne általában már erösen sötétedik, illetve kezd túlszáradni, a gomba azonban még mindig nem sül át.
Az teljesen mindegy, mivel töltöm, mindig ugyanez az eredmény.
Minden segitö tippnek örülnék.
Köszi elöre is.
Köszi a tippeket.
A letakarást már próbáltam, akkor a tölteléke teljesen vizes állagú lesz, a gomba meg ennek ellenére nem lesz jó.
Ha alacsonyabb hömérsékleten sütöm, akkor is csak a töltelék lesz száraz, a gomba marad olyan, mint egyébként.
De megpróbálom valahogy kombinálni kettötök ötletét, hátha úgy müködik.
3-as: azt tudom, hogy elvileg lehetne enni nyersen is a gombát, csak akkor két napig a WC-n ülök, annyira erös hasmenésem lesz töle...
Elvileg olyan állagot várnék, mint a rántott gomba, de ennél sokkal nyersebbnek tünik.
Sajnos pontosabban nem tudom leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!