Mitől maradhat hideg a mirelit sajttal töltött pulykamell közepe sütés után?
Figyelt kérdés
Kívül már barnára sült, de belül jeges maradt. Közepes lángon csináltam, nem sült hirtelen.2020. okt. 2. 21:30
1/6 anonim válasza:
Először kis lángon kell sütni, aztán vedd feljebb.
3/6 anonim válasza:
Túl forró volt az olaj/zsír, amikor beletetted. Ezért kívül hamar megkapta, de belül nem volt ideje átsülni.
5/6 anonim válasza:
Bő olajban süsd, közepes hőfokon, nagyon-nagyon lassan. Én is sokszor jártam így, mint te, és többször hittem már azt, hogy na most tuti jó lesz, mert marha sokáig sütöttem, de a belseje csak nem lett jó. Szóval tényleg NAGYON sokáig kell sütni és gyakran fordítgatni. Közben persze figyelni rá, hogy ne égjen meg a külseje. Ha sok neki a közepes hőfok, kicsit lejjebb is lehet venni. A lényeg, hogy próbáld meg minél tovább a forró olajban tartani, megégés nélkül. :)
6/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam ezeket sütni, hogy előtte mikróban kiolvasztom. Forró olajban sütöm meg, így nem ázik sokat az olajban, és a közepe se lesz nyers. MEg ezek amúgy is nagyrészt elősütöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!