Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhalábszárból mit készitenét...

Marhalábszárból mit készitenétek pörköltön kivül?

Figyelt kérdés

2020. nov. 30. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Gulyást.
2020. nov. 30. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

ossobuco-t! Már ha csontos az a lábszár... ilyen..


[link]


recept: [link]

2020. nov. 30. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Lábszár felhasználható: főzve (húslevesbe), apróhúsételekhez (pld. gulyásnak, pörköltnek, tokánynak), vagdalthúsokhoz

Ha borjú: felső a csülök, alsó a láb

Borjú esetén a láb rántva, a csülök sütve is

2020. nov. 30. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is az ossobucora szavazok, a legfinomabb elkészítési mód szerintem!
2020. dec. 1. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!