Marhalábszárból pörköltet főztem, szagos volt, lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
elég erős, szúros és egyedi szaga volt mikor a zsírra rádobtam a húst(most főztem először marhát), mélyhűtőből vettem ki a porciót, és lehet sokat volt kiolvadva nem hűtőben? Mert már bocsánat, de azóta, hogy megettem (másfél órája) olyan büdöseket szellentek, hogy el se hiszem, azonban a hasam egy kicsit se fáj, nincs hányingerem egy kicsit se, nem megy a hasam. és igazából finom volt a pörkölt. Lehet ebből valami gond esetleg?2020. aug. 18. 18:09
1/5 anonim válasza:
Na, hogy vagy?
Gondolom nem lett gond? Bár a marhahús alapvetően nem büdös, de bizonyos érési folyamatok után lehet egy kis szaga, de az nem káros. Ha romlott, az tényleg büdös!
2/5 anonim válasza:
És persze az sem mindegy, hogy mikor etted, és azóta mennyi idő telt el??
Élsz még?
3/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz!
Az érett, nyers marhahúsnak más a szaga, mint a csirkemellnek.
4/5 anonim válasza:
A marhának alapból is van egy jellegzetes szaga, kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a sertéshús épp elkezd megromlani, de még csak egy enyhe, vajra emlékeztető illata van.
És igen, lehet tőle elég keményeket eregetni, de ha nem vagy rosszul, akkor semmi gond nincs.
5/5 A kérdező kommentje:
Eltelt mostmár egy 8 óra és minden ok. Köszi a válaszokat.
2020. aug. 19. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!