Meddug kell sütni a marhalábszárat? Csak olajba akarom. Párolni kell? Ha igrn meddig?
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 12:54
1/8 anonim válasza:
A marhalábszár nem alkalmas sütésre,hosszú ideig (3-5 óra) kell fözni ahhoz, hogy ehetö legyen.
HA nagyon akarod, akkor miután puhára fözted, átpiríthatod zsiradékban, de nem lesz igazán jó.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor minek érdemes megcdinàlni?
2016. nov. 18. 13:51
3/8 anonim válasza:
Pörköltnek, Osso buco-nak, tokányféléknek, viszont ezek nagyon finomak lesznek belöle
5/8 anonim válasza:
Gulyásnak, vadasnak, tányérhúsnak is jó.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoakt,ment mindnekinek a zöld kéz! :)Pörköltnek is párolni kell előtte?nem tudok főzni... :D
2016. nov. 18. 16:39
8/8 szaszaa11 válasza:
A marhalábszár amúgy tökéletes steaknek is - feltéve ha olyan a minősége, bár angolosan és mediumra sütve nem az igazi. Viszont olajban semmiképp ne süsd. Pácold előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!