Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddug kell sütni a marhalábsz...

Meddug kell sütni a marhalábszárat? Csak olajba akarom. Párolni kell? Ha igrn meddig?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:

A marhalábszár nem alkalmas sütésre,hosszú ideig (3-5 óra) kell fözni ahhoz, hogy ehetö legyen.


HA nagyon akarod, akkor miután puhára fözted, átpiríthatod zsiradékban, de nem lesz igazán jó.

2016. nov. 18. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor minek érdemes megcdinàlni?
2016. nov. 18. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Pörköltnek, Osso buco-nak, tokányféléknek, viszont ezek nagyon finomak lesznek belöle
2016. nov. 18. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Pörköltnek...
2016. nov. 18. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Gulyásnak, vadasnak, tányérhúsnak is jó.
2016. nov. 18. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoakt,ment mindnekinek a zöld kéz! :)Pörköltnek is párolni kell előtte?nem tudok főzni... :D
2016. nov. 18. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

És guglizni?


google("pörkölt")

2016. nov. 18. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 szaszaa11 ***** válasza:
0%
A marhalábszár amúgy tökéletes steaknek is - feltéve ha olyan a minősége, bár angolosan és mediumra sütve nem az igazi. Viszont olajban semmiképp ne süsd. Pácold előtte!
2016. nov. 19. 00:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!