Kissé inas marhalábszárat meddig és milyen hőfokon érdemes sütni? Pácolt, jénais.
Figyelt kérdés
Néha sikerül néha nem, de biztos van rá fix tipp. Pár napja csináltam az egyik felét és ehetetlenül kemény volt.2018. júl. 17. 10:18
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes sütni, nem arra való! Pároljad!
2/5 anonim válasza:
Marhalábszár gulyásnak, pörköltnek való, de annak isteni.
Én azon a részén csodálkozom, hogy neked néha sikerül.
3/5 anonim válasza:
Marhalábszárat nem sütjük. Pörköltnek való hús az, nem sütni. Órákig kell főzni hogy ehető legyen, sütni nem szabad, mert nem lehet megenni
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igazatok van amúgy csak gyorsan akartam összedobni. Néha sikerül kifogni szépet ami ehető sütve is, most nem ilyen volt. Végül összedobtam egy pörköltet :)
2018. júl. 17. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!