Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véletlenül light mascarponét...

Véletlenül light mascarponét vettünk a normál zsírtartalmú helyett. Ezzel is ugyanolyan jó lehet az étel vagy érdemes tejszínt adni hozzá?

Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 06:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen ételbe szeretnéd használni.

A tejszín hígítja a mascarponet, ha a zsírtartalmát akarod emelni, inkább vajjal dúsítsd, így az állagát is megőrzi

2018. máj. 18. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok zsírt kihagysz egy ételből, az sosem lesz olyan, de ízlés és szokás dolga, hogy probléma-e a zsírcsökkenés.

Csatlakoizom az elsőhöz, a tejszín azért sokkal folyékonyabb.

2018. máj. 18. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Túl hamar küldtem el... Felverve a tejszínhab persze más egészen más állagú, úgy már jobb.
2018. máj. 18. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. máj. 21. 22:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!