A marhalábszárat lehet serpenyőben is sütni, vagy az inkább csak pörköltek jó?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 10:17
1/5 anonim válasza:
Az a hús csak fözve/arolva lesz puha, hirtelen sütni nem alkalmas.
De pörköltön kívül még jó sok étel van, amit lehet belöle készíteni.
3/5 anonim válasza:
Serpenyőben is készítheted, de fedő mindenképp kell, és szánj rá pár órát. A lábszár nagyon inas hús, ahhoz, hogy élvezhető legyen, körbepirítás után folyadékot (vizet, húslevest, vörösbort) aláöntve legalább 2-3 órát kell párolni lefedve. Itt egy jó recept, amit kukta helyett serpenyőben is megcsinálhatsz, de hosszabb idő alatt:
A legjobb viszont pörköltnek, tokánynak, gulyásnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 31. 11:34
5/5 anonim válasza:
Klasszikusan pörkölthús a marhalábszár.Nagyon másra nem is igen alkalmas, így lett "pörköltkirály ". Hirtelen sütésre alkalmatlan része a marhának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!