Ti a rántott húst (csirkemellet), sült krumplit miben sütitek? Lábasban, serpenyőben vagy olajsütőben? Szerintetek melyikben a jobb?
Magasfalú teflon serpenyőben sütöm mindig.Nem szív magába semennyivel több zsiradékot, mint más fajta edényben. Mindig papírtörlőre szedem, ami felszívja a felesleges zsiradékot.
De egy ismerősöm pl egy jénai aljára szikkadt kenyérszeleteket tesz, erre pakolja a kisült rántotthúst, a kenyér is kiváló zsírfelfogó.
ja, a sültkrumplit speciális módon sütöm, nekem nagyon bevált. A megtisztított krumplit kockára, hasábra vágom,konyharuhán leszárítom, és egy jénai tálon elterítve
megmikrózom maxon 8-10 percig.
Zsiradékot forrósítok serpenyőben, annyit, hogy a krumpli majd kényelmesen elférjen benne. Nagyon rövid idő alatt piros ropogósra sül, anélkül, hogy az ember szájpadlását-ínyét karistolná. A belseje pedig krémesen omlós. Sózni a csak a végén.
Érdemes kipróbálni, én is áldom Őt, akitől itt tanultam.
Teflon serpenyoben,olajban.
A sutes elotti mikrozast ki fogom probalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!