Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a sertéscomb sült húsnak?

Milyen a sertéscomb sült húsnak?

Figyelt kérdés
Most vett észre, hogy karaj helyett combot olvasztottam ki. Pácolhatom ugyanúgy, mint a karajt? Ugyanolyan finom lesz ha kisütöm? Eddig csak pörköltnek használtam. Sürgős vàlaszt kérnék, hamarosan ebéd.
2020. nov. 15. 09:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jelentem, nem lett túl jó, kicsit rágós lett.
2020. nov. 15. 20:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Sertéscombot egyben jó sütni! Vagy szeletben úgy h megpiŕítani röviden mindkét oldalát és aztán fedő alatt kevés folxadékon puhára párolni.
2020. nov. 15. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sütőben kizárólag combot szoktam sütni (vagy oldalast néha), egyben. Sosem lett rágós. Valamit nem jól csináltál.
2020. nov. 15. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
13: szeletben, "hirtelen" sütötte serpenyőben.
2020. nov. 16. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!