Sertescombbol keszitett porkolt miert lett szaraz?
Figyelt kérdés
Ez normalis, vagy en rontottam el valamit? Lehet tenni maskor vmit, hogy ne legyen szaraz?2018. ápr. 24. 17:40
1/5 anonim válasza:
A comb már csak ilyen. Nem a te hibád. Lapockából jobb lett volna.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy kifogtál egy "vén disznót", vagy ha túl kicsire vágod, az se jó. De lapocka.
3/5 A kérdező kommentje:
En is erre gondoltam, h a comb lehet a baj. Nem volt ehetetlen, de azert ereztem, hogy ez nem az igazi.
Valami megoldas nincs az ilyen szarazabb husra?
2018. ápr. 24. 18:22
4/5 anonim válasza:
Én mindig combból főzöm a sertéspörit. 1 kg húst kb. 2 evőkanál zsíron (nem olajon), és 2 nagyobb fej hagymán teszem fel. Miután a hús kicsit lepirult, többször öntöm fel, és főzöm le kis mennyiségű (kb. 2 dl) vízzel. Nekem még sosem volt száraz így a pörkölt. Ja, és mivel nem szeretjük a zsíros részeket, a combról minden zsírt leszedek minél nagyobb darabokban, de ugyanúgy beleteszem a pörköltbe, csak annyi, hogy a végén kihalászom belőle.
5/5 anonim válasza:
Nekem soha nem száraz, kivéve, ha "rossz" húst veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!