Vörösboros gombás pörköltöt főztem sertéscombból, ha kihűlt, utána a felét lefagyasztom későbbre. Később, mikor kiengedt, fel lehet főzni újra? Ha fel is lehet főzni még egyszer, jól sejtem, hogy utána már hamar el kell fogyasztani?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 16:24
1/3 anonim válasza:
Persze, minden pörkölt jellegű ételt lehet fagyasztani. Ha eleve így tervezed, és kihülés után rögtön lefagyasztod, akkor ugyanúgy eláll 1-2 napig a hűtőben tárolva kiengedés után is.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az elsö írta, ha kihült, utána fagyasztható. Viszont akkora adagokban tedd a fagyasztóba, ami egy alkalommal elfogy, mert kiolvasztás után célszerü legkésöbb másnak elfogyasztani. Felolvasztás után természetesen fel lehet forralni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat :)
2019. okt. 3. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!