Ha megpárolom az édesburgonyát, utána lefagyaszthatom?
Kár :(
Nekem nem feltétlen az íze miatt kell, hiszen belesül a sütikbe, kekszekbe. Az állaga és a tápértéke a fontos :)
meg, hogy ne kelljen minden alkalommal főzni vagy párolni, ami időigényes.
Le lehet fagyasztani, ugyanolyan jól lehet belőle sütit készíteni mint a frissen pároltból. Én sütőtököt is szoktam fagyasztani, bár inkább sütőben sütöm, mint párolom. Krémleveshez, muffinhoz, pitéhez tökéletes.
Fagyasztás előtt célszerű turmixolni, mert akkor könnyebb olvasztás után dolgozni vele. Ha főzted, egy kis főzővízzel, ha sütötted, akkor kevés vízzel tudod hígítani. Miután teljesen kihűlt egy-egy adagot zacskózz be, és fagyaszd le.
Akik szerint nem jó fagyasztás után, azok rosszul fagyasztanak, vagy a hűtőjükkel van baj.
De ha nagyon elbizonytalanítottak, akkor egy kisebb adagot fagyassz le és pár nap múlva olvaszd ki, akkor meglátod. neked ízlik-e így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!