Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A marhának melyik az a része...

A marhának melyik az a része amelyik nem hártyás, vagy csak alig?

Figyelt kérdés
Lábszárat csomagot vettem pörköltnek, de voltak benne olyan darabok, aminek a belsejében rétegesen volt az a faggyú, vagy mi. Hát azt mire kiszedem, nem marad semmi hús.

2020. nov. 7. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Marha comb. Az egész szép, és nem inas
2020. nov. 7. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi minden választ.

Végül is jó lett. 4 órát főtt gyenge tűzön. Annyit kellett volna máshogy csinálni, hogy azokat a réteges húsokat kellett volna előbb főzni egy órát, utána hozzátenni a tisztább részeket. De így is isteni jó lett. Legközelebb kipróbálom combból.

2kg hús volt, nem vízzel öntöttem fel, hanem kb 3dl sörrel.

2020. nov. 8. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

11 vagyok.

Egy titok ha marhát főzol.

Keshegyni szódabikarbónát ha teszel bele sokkal hamarabb megfo :) így 4-5ora helyett elég neki 1-2 is

2020. nov. 8. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!