Marha pörihez melyik részét érdemes venni a marhának?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 13:11
1/8 anonim válasza:
Én combból szeretem a legjobban. De néha lapockából is csinálom.
2/8 intrepid válasza:
Én úgy tudom, hogy a lábszár, és a nyak a legszaftosabb hús.
4/8 anonim válasza:
Lábszár, ha szárazabban szereted, comb.
5/8 anonim válasza:
Eddig én is csak lábszárból főztem.
Itt valakitől olvastam nemrég, hogy újabban főz hozzá nyakat is, lehet, hogy legközelebb kipróbálom vegyesben.
6/8 doboszoli válasza:
Nálam:
1. nyak
2. lábszár
3. vastag lapocka
4. szükség esetén bármi
7/8 bumbi02 válasza:
nyak és lábszár a favorit. A comb nekem kissé száraz.
8/8 anonim válasza:
Lábszár és szegy. Akkor lesz finom, ha az olyan része, ami úgy néz ki, mintha sárga kötél lenne, az vajpuha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!