Marhának melyik részeiből lehet gulyáslevest főzni? Melyik éri meg legjobban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 11:00
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom legolcsóbb a comb és a lapockahús, akármelyik jó gulyáslevesnek.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. aug. 15. 11:11
3/7 anonim válasza:
Legeslegjobb a marhalábszár, és árban is jó. most a Spárban 1500 kilója, és nagyon szép , amit láttam.
még a marhanyak és a puhahátszín is jó, esetleg a rostélyos, de ezek még drágábbak.
4/7 anonim válasza:
Marhalábszárból én a pörköltet szoktam főzni, a benne levő lábszár-inaktól lesz finom sűrű szaftja. Gulyásleveshez nem szükséges (szerintem) a legdrágább részeket megvenni.
Persze, majd a kérdező eldönti.
5/7 anonim válasza:
Ahogy írtad, jó pörköltből lesz jó gulyás is...
6/7 anonim válasza:
ja és a marhalábszár 1500 ft-ért barátságos ár. ennél olcsóbb marhahúst nem fog kapni, sem jobbat, sem kevésbé megfelelőt gulyásnak.
7/7 anonim válasza:
Én is mindig lábszárból csinálom, az Auchanban is 1500 körül van, múlkor egész szépet sikerült kifogni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!